Vanlige spørsmål

Kundespørsmål

Pakken min er ikke kommet, hvor er den?

Normalt leverer vi forsendelser som brev og pakker i løpet av 5-10 virkedager. Dersom varen ikke finnes på lageret, kan det ta ytterligere noen dager. Kontakt kundeservice hvis det er gått mer enn 2 uker siden du bestilte varen.


Hvor lenge har jeg reklamasjonsrett på varen jeg har kjøpt?

I følge den norske forbrukerkjøpsloven er hovedregelen at klagen må fremsettes senest to år etter at varen ble anskaffet. Du finner mer informasjon på http://forbrukerportalen.no


Det er feil på varen jeg har kjøpt; hva skal jeg gjøre?

Hvis du har mottatt feil vare eller en vare som er defekt, ta kontakt med Tvins kundeservice på tlf. 815 000 95.


Hvor lang angrefrist har jeg?

Hovedregelen er at du har 30 dagers angrefrist fra den dagen du mottok varen. Dersom du angrer kjøpet, kan du uansett grunn sende varene tilbake innen 30 dager, og du vil få pengene tilbake. Vær oppmerksom på at varen skal være intakt og i ubrukt stand når den returneres.


Hvordan returnerer jeg en vare?

Sammen med varen får du en vedlagt returseddel samt instruksjoner om hvordan du skal gå fram hvis du vil returnere en eller flere varer. Fyll ut returseddelen og send den til oss sammen med varen.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker returnere en vare; da får du en forbetalt returslipp og et returnummer for raskere og sikrere håndtering av din retur. Ved annet valg av retur enn den forbetalte, er det deg som kunde som ansvarer for varene tils vi mottatt dem. Defekte produkter skal returneres i samme stand som de ble mottatt.


Jeg har returnert varen, men hvorfor har jeg ikke fått pengene?

Så fort vi har fått returen til vårt Tvins’ lager, betaler vi pengene til din bankkonto eller ditt kredittkort. Avhengig av tilbakebetalingsrutinene hos din bank, tar det 5–10 dager før du kan se at betalingen er satt inn på kontoen, regnet fra den dagen Tvins foretok tilbakebetalingen. Det tar totalt ca. 10–30 dager fra den dagen du sender pakken i retur, til du mottar pengene.


Hvordan beregnes frakt på produktene?

Frakten på produktene bestemmes av størrelse, vekt og forsendelseskostnader. Når produktene ikke kan sendes som en pakke (fordi den blir for stor eller tung), må det beregnes frakt for hvert produkt. Når det gjelder 2-4-1-tilbudet får du et ekstra produkt på kjøpet uten ekstra kostnader, og i dette tilfellet beregner vi ekstra frakt for merkostnadene ved ompakking og håndtering.


Følger det med norsk bruksanvisning til alle produktene?

Norsk bruksanvisning følger alltid med produktet. Enkelte produkter har også en instruksjonsvideo inkludert. Hvis det følger med en instruksjonsvideo, vil dette fremgå av produktbeskrivelsen. Instruksjonsvideoen / DVD er alltid på engelsk.


Fakturaspørsmål


Hvorfor har jeg fått faktura når jeg har sendt tilbake produktene (deler av bestillingen)?

Antakelig skyldes det at fakturaen ble sendt før returen kom tilbake til vårt lager. Hvis du vill ha mer informasjon, ring inn til Tvins kundeservice tlf. 815 000 95


Når kommer fakturaen?

Faktura sendes separate, og vil mottas i midten av måneden.


Er min betaling registrert?

Kontakt Tvins kundeservice tlf. 815 000 95 hvis du er i tvil om betalingen er kommet.


Hvor mye har jeg igjen å betale?

Det fremgår av fakturaen. Du kan også ringe til Tvins kundeservice tlf. 815 000 95


Hvorfor har jeg fått en faktura på 199 kr?

Det er gebyret for pakker som ikke er hentet.

Spørsmål om netthandel


Hvordan bestiller jeg varer på internett?

Under prisen for hvert produkt vises det en Bestill nå-knapp som du klikker på. Deretter kommer du til kassen der du kan se alle bestilte produkter i din handlevogn. Så velger du hvilken tilleggsprodukter du vil kjøpe gjennom å klikke på ja takk eller nei takk. Du skriver inn fakturaadresseog velger betalingsmåte. Til slutt klikker du på knappen send bestilling, også kommer du til en side der vi takker for å ha mottatt ordren. Når vi har tatt imot din bestilling sender vi ut en bekreftelse til din e-post.. Dersom du har flere spørsmål om bestilling via internett, kan du kontakte kundeservice.


Hvordan betaler jeg?

Du kan velge å betale med kort (ingen ekstra gebyrer) Faktura (faktureringsgebyr 29 nok) eller konto (delbetaling). Betalingsmåte velger du i kassen før du fullfører kjøpet.


Er det sikkert nok å bruke kredittkort å betale med?

Det er helt trygt å handle hos TVINS. Vi benytter avansert krypteringsteknologi når vi sender dine opplysninger til banken.


Mottar jeg en ordrebekreftelse?

Ja, hvis du har angitt e-postadressen din når du bestilte.


Har dere fått ordren?

Hvis du har angitt e-postadressen din når du bestilte, sender vi deg to ordrebekreftelser. Den første bekreftelsen får du når vi har mottatt bestillingen, og den andre får du når varen er sendt fra lageret. Hvis det har gått mer enn en uke fra bestillingsdato og du ikke har fått noen bekreftelse, kontakt vår kundeservice.


Hva gjør jeg hvis jeg vil endre bestillingen eller avbestille?

Ring så snart som mulig til vår kundeservice på telefon 815 000 95, eller send e-post tilhelp-no@tvins.com