Kjøpsvilkår
Velkommen til TVINS. Hos oss finner du spennende og nyskapende produkter til gode priser. Vi reiser verden for å oppdage nye og interessante produkter som er til hjelp i hverdagen.

Med Vennlig Hilsen

Filip Gahnström

Daglig leder, Tvins


Dine fordelaktige vilkår

Vårt mål er at du som kunde alltid skal være fornøyd. Her får du vite hvordan det fungerer når du handler hos tvins.com. Du har alltid 30-dagers prøv-hjemme-garanti. Det betyr at du har muligheten til å prøve varene i ditt eget hjem før du beslutter deg for å kjøpe.


Tvins ordrehåndtering/Din bestilling

Din bestilling pakkes og forlater vanligvis vårt lager innen 24 timer. Bestillinger som mottas før klokken 12.00 forlater lageret allerede samme dag. Vi ber om forståelse for at uforutsette hendelser eller ekstra intensive perioder som for eksempel før jul eller ved store kampanjer, kan forsinke forsendelsen.


Betalingsmåter – Du kan betale med kreditt- eller betalingskort. Visa, Mastercard og American Express. TVINS tilbyr også faktura og del-betaling i samarbeidet med TF-Bank:

Faktura – Din faktura sendes separat i midten av måneden. Faktureringsadresse og leveringsadresse må alltid være det samme når du velger å betale med faktura. En følgeseddel blir alltid sendt med varene dine.


Kundeservice – TVINS Kundeservice hjelper deg! Du er alltid velkommen til å sende oss e-post på help-no@tvins.com hvis du har spørsmål eller funderinger, vi svarer deg innen 48 timer. Du kan også kontakte oss på tlf. 815 000 95.


Forsendelser


Land og valuta – Følgende landene har egen hjemmesider der du kan betale med lokal valuta: Danmark, Finland, Norge og Sverige. Det er ikke mulig å sende varer på tvers av landegrensene. OBS! Vi leverer ikke til Grønnland, Svalbard eller Færøyene.


Leveringstid

Tiden som oppgis er antall virkedager vi beregner før pakken forlater TVINS lager. Etter det kommer fraktselskapets leveringstid (som regel 2 - 6 virkedager). Leveringstiden på vår hjemmeside er et estimat og vi kan ikke garantere at varene sendes innen oppgitte antall virkedsger da uforutsette forsinkelser kan oppstå. Tvins sender pakker med Bring.


Ordrebekreftelse – Så fort vi mottar ordren din, får du beskjed på skjermen med ditt ordrenummer og totale beløpet for kjøpet.


Leveringskostnader – Eventuelle leveransekostnader for din ordre skal framgå i kassen og på ordrebekreftelsen.


Moms – Alle prisene på TVINS inkluderer moms uansett hvilket land du bestiller til. Derfor er prisen du ser, den prisen som du betaler.


Uavhentet pakkeHvis du henter ikke ut pakken innen tidsfristen, vil pakken automatisk sendes i retur til oss. Ved uavhentet pakke vil du belastes en avgift på kr 199,- for å dekke returfrakt, samt håndterings– og ekspedisjonskostnader.


30 dagers Prøv-hjemme-garantiPrøv varen i ditt eget hjem før du bestemmer deg for å kjøpe. Velger du å betale med faktura, vil du motta faktura på hele beløpet i slutten av måneden. Ved eventuell retur betaler du kun prøvekostnaden på kr 99,– dersom du har brukt varen, samt returkostnad på kr 100,–. Velger du å betale med kort, vil kortet belastes varens pris ved bestilling, men tilbakebetales ved evt retur. Prøvekostnaden på kr 99,- samt returkostnad kr 100,- trekkes fra dersom varen er åpnet og brukt. Ring gjerne vår kundetjeneste om du har spørsmål.


Returer

Kontakt oss dersom du vil returnere en vare slik at vi kan sende deg en returadresseetikett. Dette sikrer håndteringen av din retur. Sender du den på egenhånd, er det du som kunde som er ansvarlig for varene til de når Tvins. Defekte produkter skal alltid returneres i samme stand de ble tatt imot, se reklamasjon. Kontakt kundetjenesten på telefon 815 000 95 eller e-post: help-no@tvins.com når du har spørsmål om noe du vil returnere. For øyeblikket er returkostnaden kr 100,- pr pakke når du bruker vår returadresseetikett. Kostnaden for din retur kommer separat på faktura når returen er håndtert hos oss.


Angrerett

Som privatperson har du i ifølge kjøpsloven 14 dagers åpent kjøp (angrefrist). TVINS tilbyr deg totalt 30 dagers åpent kjøp som en ekstra service. Prøv gjerne din vare hjemme. Dersom du ikke vil beholde varen, kan du returnere den innen 30 dager. Varen skal være intakt og skal tilbakesendes i sin originalembalasje med alle bestanddelene til produktet, inkludert alle håndbøker. En prøvekostnad på kr 99,– kommer til å belastes deg om du har brukt varen, samt en returkostnad på kr 100,–. Vi kan ikke refundere penger for forbruksartikler som parfyme, undertøy, hygieniske artikler, CD, video og DVD dersom emballasjen er brutt. Om den returnerte varen f.eks savner en manual, DVD-plate eller sin originalembalasje, vil du belastes et ekstra beløp utover prøvekostnaden for å dekke verditapet på varen. I Tvins butikker gjelder vanlige kjøpsbetingelser for varehandel. Åpent kjøp i 30 dager ved fremvisning av kvittering og uåpnet pakning.


Reklamasjon

Tvins følger kjøpslovens reklamasjonsrett som innebærer at du har 2 års reklamasjonsrett fra du mottar varen. Dette forutsetter at alle instruksjoner for bruk følges og at produktene behandles med normal forsiktighet. Ved reklamasjon ber vi deg kontakte kundetjenesten som kan hjelpe deg. Du kommer da å bli bedt om å sende bilder på e-post av skaden/defekt vare, der feilen tydelig kommer frem. Vi sender deg så en forhåndsbetalt returadresseetikett.


Når vi har mottatt den reklamerte varen undersøkes feilen. Ved spørsmål angående returer ber vi deg vennligst kontakte kundetjenesten på telefon 815 000 95 eller e-post help-se@tvins.com.


Etterbetaling

Returportoen (uansett reklamasjonsmåte) etterbetales bare når TVINS kan holdes ansvarlig for feilen. Du får naturligvis tilbake pengene for produktet/produktene. Når vi har mottatt returen på Tvins returlager, tilbakebetaler vi beløpet til din bank eller til din konto hos kredittselskapet. Beløpet refunderes til betalingskortet du brukte da du gjorde kjøpet. Hvis du har betalt direkte via faktura, vil beløpet bli satt inn på det oppgitte kontonummeret eller sendes på en utbetalingsanvisning. Avhengig av når kredittkortselskapet fakturerer, kan det ta litt tid før du får pengene. Fra datoen vi har registrert returen må du regne med at det kan ta 10–30 dager før tilbakebetalingen er gjennomført.


Personlige Integritet

TVINS verner om din personlige integritet og etterstreber alltid et høyt nivå av datasikkerhet (vi vil f.eks aldri dele eller selge dine personlige opplysninger til andre selskap). Dine personopplysninger samles inn av TVINS for å kunne gi deg den beste kundeservice, håndtere bestillinger/kjøp, samt å gjennomføre events eller konkurranser.


Dette er hvorfor vi trenger dine personopplysninger:

For å fullføre kjøpsavtalen. Innsamling av personopplysninger kreves for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser i henhold til kjøpsavtalen. Hvis informasjonen ikke er oppgitt, kan våre forpliktelser ikke oppfylles, og vi blir derfor tvunget til å avbryte kjøpet. Din informasjon vil bli lagret inntil kjøpet er fullført (inkludert levering og betaling) og for en periode på 36 måneder fremover i tid, for å håndtere eventuelle klager og garantisaker.

For å følge loven. Vi i TVINS er opptatt av å oppfylle våre juridiske forpliktelser. Loven krever at personlige opplysninger oppgis ved inngåelse av kjøpsavtale. Hvis informasjonen ikke er oppgitt, kan vår juridiske forpliktelse ikke oppfylles, og vi er derfor tvunget til å nekte deg kjøpet. Dine data lagres 36 måneder etter at kjøpet er fullført.

For å kunne gi deg den beste kundeservice.Dine opplysninger er viktige og nødvendige for å kunne yte den beste service til deg som kunde. Opplysningene oppbevares til ærendet er utført (dog ikke lenger enn 36 måneder).

For å gjennomføre og håndtere deltakelse i konkurranser og/eller events. For å håndtere deltakelse i konkurranser og på eventer, er det både i vår, og i din interesse å ha korrekte personopplysninger. Dine opplysninger lagres bare mens eventen/konkurransen pågår.

For å kunne håndtere tilbud og fordeler for deg som kunde.Gi deg personlige og generelle tilbud, sende deg nyheter akkurat du er interessert i, gi deg produktanbefalinger, inspirasjon og fordeler. Dine data lagres til medlemskapet ditt er ferdig.


Vi lagrer aldri dine personlige opplysninger lenger enn det som er nødvendig for hvert formål, og vår hensikt er alltid å være åpne og transparente om hvordan vi behandler dine personlige data slik at du alltid kan kjenne deg trygg. Du har alltid rett til å bli slettet fra våre registre hvis du skulle ønske det. Alle personlige opplysninger eies av TVNS AB org. 556649-4208, TVNS AB Box 505, 20125 Malmö.


Det er viktig at du har lest og forstår personvernreglene, og føler deg trygg på behandlingen av dine personlige opplysninger. Du er alltid velkommen til å kontakte oss for eventuelle spørsmål

SIKKERHET VED KJØP

Det er fullstendig trygt å handle hos Tvins. Vår servere benytter en avansert krypteringsteknologi som heter SSL (Secure Sockets Layer). Når sikkerhetsserverne våre har mottatt opplysningene om betalingskortet ditt, sendes de direkte videre til banken i kryptert form. Under selve overføringen krypteres imidlertid ikke ordren og adresseopplysningene. Betaling med betalingskort skjer i overensstemmelse med lover og regler for online-betaling i Norge. Når du har gjennomført en online-betaling, vil du motta en ordrebekreftelse per e-post. Vi anbefaler at du tar vare på den.


Bestilling – Tvins tar forbehold om utsolgte varer, prisendringer og eventuelle feil. Vi gjør oppmerksom på at det kan være vanskelig å gjengi farger korrekt på bilder.


Ansvar – For å handle på tvins.com må du ha fylt 18 år og er innforstått med de betingelser og vilkår som gjelder for handel hos Tvins.


Tvist – Ved eventuelle tvister kommer Tvins.com at følge generelle Forbrukerrådets rekommandasjoner.Kundeservice – Har du spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å sende oss e-post på help-no@tvins.com, eller ringe oss på tlf. 815 000 95.